Kamu-Sen Muğla’dan Müftü Çapçı’ya Ziyaret

Kamu-Sen Muğla'dan Müftü Çapçı'ya Ziyaret

Kamu-Sen Muğla'dan Müftü Çapçı'ya Ziyaret

07 Ekim 2024 - 18:25

Kamu-Sen Muğla İl Temsilcisi Özata, Müftü Çapçı'yı Ziyaret Ederek "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nı Kutladı Muğla'da "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" vesilesiyle anlamlı bir ziyaret gerçekleşti.

Kamu-Sen Muğla İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mürsel Özata, il delegasyonuyla birlikte Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı'yı makamında ziyaret etti.

Özata'ya, Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı Sefa Özcan, Türkav Başkanı Birol Çekiç, Kadın Kolları Başkanı Meral Akan, Türk Tarım Orman-Sen Muğla Şubesi adına Avukat Abdullah Gülbey Karabulut ve Muğla İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Şefi Ahmet Emin Eryılmaz eşlik etti.

Ziyarette Özata, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nın hayırlara vesile olmasını dileyerek, Müftü Çapçı başta olmak üzere tüm müftülük personelinin haftasını kutladı.

Özata, din görevlilerinin toplumsal hayattaki önemine vurgu yaparak, onların gösterdiği özverinin takdire şayan olduğunu belirtti. Müftü Çapçı ise, Özata ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çapçı, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nın dini ve kültürel değerlerin yaşatılması ve paylaşılması için önemli bir fırsat olduğunu vurgulayarak, bu vesileyle gerçekleştirilen ziyaretin anlamlı olduğunu belirtti.

Görüşmede, din görevlilerinin toplumsal rolü, camilerin toplumsal hayattaki yeri ve önemi gibi konular da ele alındı. Özata, Müftü Çapçı'ya çiçek takdim ederek ziyaretlerini sonlandırdı.

Kamu-Sen heyetinin ziyaretinin, farklı kesimlerin bir araya gelmesi ve karşılıklı anlayışın güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olduğu değerlendiriliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sinop'ta şehirlerimizin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz
Sinop'ta şehirlerimizin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz
Trabzon'da Peygamber Efendimiz ve Şahsiyet İnşası Konferansı
Trabzon'da Peygamber Efendimiz ve Şahsiyet İnşası Konferansı