Karabük’lü Hacılar Dualarla Uğurlandı

karabük'lü hacılar dualarla uğurlandı

13 Mayıs 2024 - 16:30

Karabük'lü Hacılar Dualarla Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığımız 2024 Yılı Hac organizasyonu çerçevesinde, İlimizden 164 Hacı adayı, 10 Mayıs 2024 Cuma günü, Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen törenle kutsal topraklara uğurlandı.

Düzenlenen programa; Karabük Milletvekili Sayın Ali Keskinkılıç, Karabük Vali Yardımcımız Sayın Mustafa Şahin, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, Karabük İl Müdürlerimiz, İl Müftü Yardımcımız Sayın Ekrem Akmanşen, Siyasi Parti İl Başkanları, Din Görevlilerimiz, Hacı adayları ve yakınları katıldı.

Düzenlenen programda; Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftülüğümüz İlahi Korosu tarafından çeşitli ilahilerin okunmasının ardından, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu konuşma gerçekleştirdi.

İl Müftü Yardımcımız Ekrem Akmanşen tarafından yapılan uğurlama duasının ardından, 164 Hacı adayımız, Hac farizasını yerine getirmek üzere, kutsal topraklara yolcu edildi.

Şanlıurfa'da şanlıurfa’da Ilk Hac Kafilesi Yurda Döndü
Agri'da Müftülük Ile üniversite Arasında Iş Birliği Protokolü Imzalandı
Agri'da Müftülük Ile üniversite Arasında Iş Birliği Protokolü...