Karabük Din Görevlileri Karadeniz’de Buluştu

Karabük Din Görevlileri Karadeniz'de Buluştu

Karabük Din Görevlileri Karadeniz'de Buluştu

08 Ekim 2024 - 16:30

Genç Din Görevlileri Karadeniz'in Güzelliklerini Keşfetti, Yeni Vizyonlara İmza Attı Karabük İl Müftülüğü, genç din görevlilerinin moral ve motivasyonlarını artırmak, mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla "Güçlü Vizyon Profesyonel Liderlik Projesi" kapsamında unutulmaz bir Karadeniz gezisi düzenledi.

Din Hizmetleri Uzmanı Tevfik KÖROĞLU'nun özenle hazırladığı gezi programında 24 genç din görevlisi, Amasya, Ordu, Giresun ve Trabzon'un eşsiz güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu.

Tarih kokan sokaklarında yürüyüşler, Karadeniz'in serin sularında unutulmaz manzaralar, yöresel lezzetlerin tadına bakma şansı, genç din görevlilerine hem dinlendirici hem de keyifli bir deneyim sundu.

Gezi boyunca, "Misyon ve Vizyon" temalı moral-motivasyon çalışmalarıyla, genç din görevlileri mesleki gelişimlerine dair yeni bakış açıları kazandı, birbirleriyle güçlü bağlar kurdu ve geleceğe dair umut dolu vizyonlar çizdi.

Katılımcıların gezi hakkında duydukları memnuniyet ve teşekkürleri, projenin hedeflerine ulaştığının göstergesi oldu. Genç din görevlileri, edindikleri tecrübeleri ve yeni bakış açılarıyla, hizmetlerine daha da güçlü bir şekilde devam etme kararlılığıyla döndüler.

Karabük İl Müftülüğü, "Güçlü Vizyon Profesyonel Liderlik Projesi" ile genç din görevlilerine sadece bir gezi değil, mesleki gelişimlerine katkı sağlayan, moral ve motivasyonlarını yükselten, geleceğe dair umut ve heyecan veren bir deneyim sunmayı başardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tokat'da Işgalin Yıl Dönümünde Filistin’e Destek Yürüyüşü Düzenlendi
Tokat'da Işgalin Yıl Dönümünde Filistin’e Destek Yürüyüşü...
Karabük Haber Merkezi Müftü Erhun'u Ziyaret Etti
Karabük Haber Merkezi Müftü Erhun'u Ziyaret Etti