Karabük Il Kültür Ve Turizm Müdüründen Il Müftüsü Ali...

Karabük Il Kültür Ve Turizm Müdüründen Il Müftüsü Ali Erhun'a Hayırlı Olsun Ziyareti

17 Ekim 2024 - 16:30

Karabük'te Yeni İl Müftüsü Ali Erhun'a Hoş Geldiniz Ziyaretleri Devam Ediyor Karabük'te yeni göreve başlayan İl Müftüsü Ali Erhun, göreve geldiğinden bu yana çeşitli kurum ve kuruluşlardan ziyaretler alıyor.

Son olarak, Karabük Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Şahin, yeni İl Müftüsü Erhun'u makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı'nın 10. 08. 2024 tarihli ve 2024/259 karar sayılı İl Müftüleri Kararnamesi ile Bilecik İl Müftüsü iken Karabük'e atanan Ali Erhun, göreve başladıktan sonra yoğun bir ilgiyle karşılandı.

İl Müftüsü Erhun'u ziyaret edenler arasında, Karabük Valisi, Belediye Başkanı ve diğer kamu kurumlarının temsilcileri yer alıyor. Ziyaret esnasında Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Şahin ile İl Müftüsü Ali Erhun, Karabük'ün kültürel ve turistik değerleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

İki kurum arasında yapılacak iş birlikleri ve ortak projeler de görüşüldü. Ziyaretin sonunda, İl Müftüsü Erhun, İl Müdürü Şahin'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Yeni İl Müftüsü Erhun'un, Karabük'te din hizmetlerinin yürütülmesi ve toplumun manevi ihtiyaçlarının karşılanması konusunda başarılı bir dönem geçireceği umuluyor.

Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '