Karabük Il Müftülüğü Tarafından 5000 Evler Merkez Camii’nde...

Karabük Il Müftülüğü Tarafından 5000 Evler Merkez Camii’nde Mevlid Kandili Programı Gerçekleştirildi

karabük il müftülüğü tarafından 5000 evler merkez camii’nde mevlid kandili programı gerçekleştirildi

17 Eylül 2024 - 16:30

KARABÜK İL MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN 5000 EVLER MERKEZ CAMİİ’NDE MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Alemlere rahmet olarak gönderilen son peygamber Hazreti Muhammed Mustafa’nın (S.A.V) dünyaya teşrif ettiği gece olan Mevlid Kandili Karabük 5000 Evler Merkez Camii’nde 14.09.2024 Cumartesi Günü yatsı namazı öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif ve İlahiler ile cemaatimizin yoğun katılımı ile kutlandı.

Müftü Ali Erhun, vaazında Mevlid Gecesi'nin önemini anlattı ve Katil İsrail’in saldırılarında hayatını kaybeden mazlum Filistinli kardeşlerimiz için dua etti.

Program sonrası Camilerimizin neşesi olan çocuklar ile Erhun sohbet etti.

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı