Karabük Il Müftüsü Ali Erhun Daire Personeli Ile Tanışma...

Karabük Il Müftüsü Ali Erhun Daire Personeli Ile Tanışma Toplantısı Gerçekleştirdi

karabük il müftüsü ali erhun daire personeli ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi

10 Eylül 2024 - 16:30

Karabük İl Müftüsü Ali Erhun Daire Personeli ile Tanışma Toplantısı Gerçekleştirdi

İl Müftüsü Ali Erhun riyasetinde müftülük konferans salonunda gerçekleştirilen toplantı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Daha sonra yapılan iş ve işlemler hakkında İl Müftü Yardımcılarından bilgi alan Müftü Erhun, “Biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte İslam'a dünden daha fazla hizmet etmek zorundayız. Gençlerimize, çocuklarımıza ve çevremize yönelik dini ve hayri çalışmalarımızı azami bir şekilde devam ettireceğiz. Bu manada bizlerin görevi ve sorumlulukları ağır, Rabbimiz en güzel şekilde şehrimize hizmet yapabilmeyi bizlere nasip etsin. Cenab-ı Hakk yardımcımız olsun." diyerek yeni dönemde müftülüğümüzün vizyonundan bahsetti.

Toplantı sonunda daire personeli ile birebir tanışan ve birimleri ziyaret eden Müftü Erhun, daire personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı