Karabük’te 15 Temmuz Milli Birlik Ve Demokrasi Günü şehitleri...

Karabük'te 15 Temmuz Milli Birlik Ve Demokrasi Günü şehitleri Anma Ve Dua Programı

15 temmuz milli birlik ve demokrasi günü şehitleri anma ve dua programı

12 Temmuz 2024 - 16:30

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü Şehitleri Anma ve Dua Programı

İl Müftülüğümüz organizesinde, Beşbinevler Vahdet Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencilerimiz 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü Şehitleri Anma ve Dua programın da biraraya geldi.

Program, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcımız Sayın Merve Yumlu, Şube Müdürlerimiz Sayın Abdulkerim Öztürk, Sayın İsmail Şerefli, Din Görevlilerimiz, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz, Öğrenciler ve Velilerin geniş ve yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda sinevizyon gösterimi ardından, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu Milli birlik ve beraberlik duygusu ile manevi değerlerimizin önemine vurgu yaptı.

Program; Öğrencilerimizin okudukları coşku dolu şiirler, Aziz Şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası ve yapılan ikramlar ile sona erdi.

İl Müftülüğümüz olarak, 15 Temmuz Şehitlerimiz ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve dua ile anar, gazilerimize sağlık ve afiyet dileriz.

Programda emeklerini ve desteklerini esirgemeyen Muhterem Hocalarımıza, Sevgili Öğrencilerimize,  Kıymetli Katılımcılarımıza, Camii Derneğimize  şükranlarımızı sunarız.

#KarabükİlMüftülüğü
#UnutmadıkUnutturmayacağız
#15TemmuzMilliBirlikveDemokrasiGünü


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a...
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı