Karabük’te 5000 Evler Ulu Camiinde Yaz Kur’an Kursları...

Karabük'te 5000 Evler Ulu Camiinde Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı Düzenlendi

5000 evler ulu camiinde yaz kur'an kursları kapanış programı düzenlendi

16 Ağustos 2024 - 16:30

5000 Evler Ulu Camiinde Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı Düzenlendi

İl Müftülüğümüze bağlı Cami ve Kur'an Kurslarımızda 1 Temmuz 2024 tarihinde başlayıp 7 hafta devam eden Yaz Kur'an Kurslarında kapanış programları ve etkinlikleri düzenlendi.

15 Ağustos 2024 Perşembe günü İl Müftülüğümüz organizesinde 5000 Evler Ulu Camiinde düzenlenen programa; İl Müftü Yardımcılarımız Sayın Ekrem Akmanşen, Sayın Merve Yumlu, Sayın Ayhan Yalçın, Şube Müdürlerimiz, Din Görevlilerimiz, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz,  Öğrenciler ve Velilerimiz geniş bir katılım sağladı.

Öğrencilerimizin okudukları Kur'an-ı Kerim tilaveti, Hadisi Şerifler, dua örnekleri, şiir ve ilahi dinletileri büyük bir beğeni ile izlendi.

Katılım belgesi, çeşitli hediye ve ikramlar, çekilen hatıra fotografları ile etkinlikler sona erdi.

İl Müftülüğümüz olarak Yaz Kur'an Kurslarımıza katılım sağlayan Sevgili Ögrencilerimize, desteklerini esirgemeyen Değerli Velilerimize ve Yaz Kur'an Kurslarımızda görev alan Muhterem Din Görevlilerimize, Kıymetli Ögreticilerimize sonsuz şükranlarımızı sunarız.

#KarabükİlMüftülüğü
#YazKuranKursları