Karabük’te şehirlerin Kalbi Camilerde, çocuk-aile Buluşması...

Karabük'te şehirlerin Kalbi Camilerde, çocuk-aile Buluşması Gerçekleştirildi

şehirlerin kalbi camilerde, çocuk-aile buluşması gerçekleştirildi

15 Ağustos 2024 - 16:30

Şehirlerin Kalbi Camilerde, Çocuk-Aile Buluşması Gerçekleştirildi

İl Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğünün organize ettiği ‘’ Şehirlerin Kalbi Camide Buluşalım’’ programına 100'lerce çocuk katıldı.

Başkanlığımızca Camilerin hayatın merkezinde konumlandırılmasını temin etmek, toplumun tüm kesimlerinin cami ve cami hizmetleriyle bağının güçlenmesini sağlamak, milli ve manevi değerlere sahip bir toplum inşa etmek amacıyla başlatılan "Şehirlerin Kalbi Camide Buluşalım" projesi kapsamında, 14 Ağustos 2024 Çarşamba günü Aydınlıkevler Cami’nde Çocuk-Aile Buluşması gerçekleştirildi.

Programa; İl Müftü Yardımcılarımız Sayın Merve Yumlu, Sayın Ayhan Yalçın, Şube Müdürlerimiz, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz, Din Görevlilerimiz, Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerimiz ve Aileler katıldı.

Çocuk seslerinin kubbeleri doldurduğu program, Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerinin okumuş olduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve dua ile devam etti.

Program, çocukların doyasıya eğlendiği oyun parkı ve ikramlar ile sona erdi.

Programda emeği geçen, İl Gençlik Koordinatörlüğümüze, Din Görevlilerimize, Kur'an Kursu Öğreticilerimize, Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarımıza ve Cami Dernek Yönetimine şükranlarımızı sunarız.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası