Karabük’te Yeni Müftüye Ziyaret

Karabük'te Yeni Müftüye Ziyaret

Karabük'te Yeni Müftüye Ziyaret

10 Ekim 2024 - 16:30

Karabük'te Yeni İl Müftüsüne Hayırlı Olsun Ziyareti Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, Cumhurbaşkanlığı'nın 10.

08. 2024 tarihli ve 2024/259 karar sayılı İl Müftüleri Kararnamesi ile Bilecik İl Müftülüğünden Karabük'e atanan Ali Erhun'u makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında İl Müdürü Bilgiç, yeni görevinin Erhun'a hayırlı olmasını diledi ve kendisine başarılar temenni etti. Erhun'u yeni görevinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Bilgiç, "Sayın Erhun'un tecrübesi ve bilgisinin Karabük'e önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, kendisinin ve ekibinin her türlü desteğini vermeye hazırız. " dedi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Erhun ise Bilgiç'e teşekkür ederek, "Karabük'te yeni görevime başlamak ve bu güzel şehre hizmet etme fırsatı bulmaktan dolayı çok heyecanlıyım.

İl Müdürümüzün desteği ve iş birliği ile Karabük halkına en iyi şekilde hizmet edeceğimizden eminim. " şeklinde konuştu. Görüşmede, Karabük'ün sosyal ve kültürel yapısının yanı sıra, iki kurum arasındaki iş birliği ve gelecek projeler hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, yaklaşık yarım saat sürdü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '
Haftanın hutbesi '