Karaman’da 30 Çocuk Sünnet Oldu

Karaman'da 30 Çocuk Sünnet Oldu

Karaman'da 30 Çocuk Sünnet Oldu

21 Ekim 2024 - 16:40

30 Çocuk İçin Unutulmaz Bir Gün: İmam-ı Rabbani Camii'nde Toplu Sünnet Şöleni İmam-ı Rabbani Camii, dün 30 çocuğun sünnet şölenine ev sahipliği yaparak unutulmaz anlara sahne oldu.

İmam-Hatip İsmail Özdemir'in özenle organize ettiği bu özel günde, miniklerin sevinci gözlerinden okunuyordu. Sünnet merasiminin coşkusu, Din görevlileri Salim Kılıçaslan, Ali Kırış ve İsmail Hakkı Yüksel'in icra ettiği güzel bir Mevlit programıyla başladı.

Her bir nota, salonda huzurlu bir atmosfer yaratırken, çocuklar da bu özel anın tadını çıkardılar. Programın ardından, davetlilere ikram edilen lezzetli yemekler, misafirlerin yüzünde tebessümler açtı.

Sünnet şöleninin en özel anlarından biri ise çocukların, ailelerinin ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilen konvoydu. Rengarenk süslenmiş araçlar, sokaklarda ilerlerken, miniklerin heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Programa katılan İl Müftüsü Faruk Gürbüz, yaptığı konuşmada sünnetin İslam dinindeki önemini vurguladı. Çocukları ve ailelerini tebrik eden Gürbüz, bu özel günün hayırlara vesile olmasını diledi.

Cezaevi Vaizi Mustafa Dökmen ise, programın sonunda dua ederek, tüm katılımcılara sağlık ve mutluluk temennisinde bulundu. Sünnet şöleni, ailelerin duygu dolu anlar yaşadığı bir gün olarak sona erdi.

Programa katılan aileler, organizasyonun mükemmel bir şekilde gerçekleştirilmesinden dolayı İsmail Özdemir ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Çocukların mutlulukları, ailelerin gözlerindeki sevinç ve programın güzel atmosferi, bu unutulmaz günü herkes için özel bir an haline getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da çorlu’da Anlamlı Kermes
Tekirdağ'da çorlu’da Anlamlı Kermes
Afyonkarahisar'da ıl Müftülüğümüzce Düzenlenen Ve Diyanet Işleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş'ın Teşrifleri Ile Gerçekleşecek Olan Hafızlık Icazet Merasimimize, Bütün Kur'an Sevdalılarını Bekliyoruz.
Afyonkarahisar'da ıl Müftülüğümüzce Düzenlenen Ve Diyanet...