Karaman’da Şehitler ve Mazlumlar İçin Dua

Karaman'da Şehitler ve Mazlumlar İçin Dua

Karaman'da Şehitler ve Mazlumlar İçin Dua

07 Ekim 2024 - 16:40

Camilerde Şehitler ve Mazlumlar İçin Dua: Karaman'da Yoğun Katılım Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organize ettiği "Şehirlerin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz, Şehitlerimiz ve Mazlumlar İçin Duadayız” programı Türkiye genelinde coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Yatsı namazı sonrası camilerde toplanan vatandaşlar, şehitler ve dünyadaki tüm mazlumlar için dualar ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Karaman'da program, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Camii'nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Duanın yanı sıra Kur'an-ı Kerim ziyafeti de düzenlendi.

Konya'dan gelen üç önemli isim, Bilal-i Habeşi Camii Müezzin Kayyımı Osman Soydogan, Konya Sultan Selim Camii Müezzini Abdullah Hakan Tosun ve Konya Sarraflar Camii İmam-Hatibi Mehmet Erarabacı, Kur'an-ı Kerim'i okuyarak programa manevi bir atmosfer kattılar.

Program, İl Müftü Yardımcısı Veysel Kükrek'in yaptığı dua ile son buldu. Dua sonrası ise Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçek, programda bulunanlara hitaben bir selamlama konuşması yaptı.

Yeni göreve başlayan Vali Çiçek, dualarla dolu bir ortamda, tüm vatandaşların dua temennisinde bulundu. Karaman'da olduğu gibi, Türkiye'nin dört bir yanında camilerde düzenlenen program, şehitler ve mazlumlar için duaların yükseldiği bir atmosfer yarattı.

Bu özel gün, din görevlilerini ve camileri bir araya getirirken, aynı zamanda toplumun birlikte hareket etme ve zor zamanlarda birbirlerine destek olma gücünü hatırlattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sinop'ta şehirlerimizin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz
Sinop'ta şehirlerimizin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz
Trabzon'da Peygamber Efendimiz ve Şahsiyet İnşası Konferansı
Trabzon'da Peygamber Efendimiz ve Şahsiyet İnşası Konferansı