Karaman’da Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu Ve Hadis-i...

Karaman’da Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu Ve Hadis-i şerif Ezberleme Yarışmaları Düzenlendi

karaman’da ezanı güzel okuma, etkili hutbe sunumu ve hadis-i şerif ezberleme yarışmaları düzenlendi

05 Haziran 2024 - 16:40

2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde görevliler arası Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu ve Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışmaları düzenlendi.

Yesevi Külliyesi Musalla Camii ve Kethane Camii’nde düzenlenen yarışmalarda komisyon başkanı olarak İl Müftü Yardımcısı Adem BAHCIVAN ve diğer komisyon üyeleri görev aldı.

Komisyonun değerlendirmeleri neticesinde Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında Ahmet ERGİN, Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasında Ali Basri YILDIZ ve Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışmasında da Fatih GİLİK birinciliği elde ettiler.

Yarışmaların sonunda birinci olan yarışmacılar ile katılım sağlayan diğer yarışmacılara hediyeleri takdim edildi.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü