Karaman’da Gençlik Seminerleri Devam Ediyor

Karaman'da Gençlik Seminerleri Devam Ediyor

12 Ekim 2024 - 16:40

Karaman Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Öğrencilerle Buluştu Karaman Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörlüğü, genç nesillerle bağlarını güçlendirmek ve dini değerleri gençlerle paylaşmak amacıyla önemli bir adım attı.

Koordinatörlük, geçtiğimiz günlerde Şehit Ömer Durmaz Anadolu Lisesi ve 15 Temmuz Ömer Halis Demir Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaretler, öğrencilerle samimi bir sohbet ortamında gerçekleşti. Gençlik Koordinatörlüğü yetkilileri, öğrencilerin dini konularda merak ettikleri soruları yanıtladı, İslam dini ve ahlak değerleri hakkında bilgi paylaştı.

Ayrıca gençlerin ruhsal gelişimine katkı sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Hem Şehit Ömer Durmaz Anadolu Lisesi hem de 15 Temmuz Ömer Halis Demir Ortaokulu'nun idarecilerinden ve öğretmenlerinden büyük destek gören ziyaretlerde, gençlerin dini bilgilere olan ilgisi ve sorularıyla dikkat çekti.

Koordinatörlük yetkilileri, öğrencilerin sorularına içtenlikle yanıtlar vererek, onlara dini değerlerin önemini ve günümüz dünyasında doğru bir şekilde nasıl yaşanabileceğini anlattı.

Karaman Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörlüğü, genç nesillerin dini değerlerle yoğrulmuş bir şekilde yetişmesi için bu tür ziyaretleri ve etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğini belirtti.

Bu ziyaretlerin, gençler arasında dini bilinci artırması ve ahlaki değerlere sahip bireyler yetişmesine katkı sağlaması hedefleniyor. Ziyaretlere katılan okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler, gençlik koordinatörlüğüne gösterdikleri ilgi ve çabalar için teşekkür etti.

Balikesir'da Sabah Namazı Buluşması
Haftanın hutbesi '