Kars’ta Il Müftülüğü Yaz Okulu Kapanış Programı...

Kars'ta Il Müftülüğü Yaz Okulu Kapanış Programı Gerçekleştirildi

il müftülüğü yaz okulu kapanış programı gerçekleştirildi

16 Ağustos 2024 - 16:55

İl Müftülüğü Yaz Okulu Kapanış Programı Gerçekleştirildi

İl Müftülüğümüzce Sultan Alparslan Külliyesinde "Yaz Okulu Kapanış Programı" düzenlendi.

Kars İl Müftülüğünce düzenlenen "Yaz Okulu" Sultan Alparslan Külliyesinde gerçekleştirilen "Kapanış Programı" ile taçlandırıldı.

Kapanış programında Kur’an Kursu öğreticilerinin üstün gayretiyle Yaz Okulu süresince programlara devam eden öğrenciler, kapanış programında Hacivat-Karagöz Oyunu, Palyaço Gösterisi, Müzik dinletileri ve Uçan Balonlar ile doyasıya eğlendi.

İl Müftülüğünce Sultan Alparslan Külliyesinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin sevincine ortak olan İl Müftüsü Hamza Bayram, “Yaz Okulunun kurulmasında çok büyük emekleri olan Kur’an Kursu hocalarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan yavrularımıza ve onların kıymetli ailelerine çok teşekkür ederim" dedi.

Program, İl Müftülüğü Sultan Alparslan Külliyesinde Yaz okuluna devam eden tüm çocuklara çeşitli hediyeler verilmesi ve ikramlarla sona erdi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası