Kars’ta Müftü Bayram’dan Yaz Okuluna Ziyaret

Kars'ta Müftü Bayram'dan Yaz Okuluna Ziyaret

müftü bayram'dan yaz okuluna ziyaret

05 Temmuz 2024 - 16:55

İl Müftülüğümüz koordinesinde Kur'an Kursu Öğreticelerinin öncülüğünde İl Müftülüğü Sultan Alparslan Külliyesi Dersliklerinde 8-12 Yaş grubu çocuklarımız için başlatılan "Yaz Okulu"na Kars İl Müftüsü Hamza Bayram, İl Müftü Yardımcısı Fatma Savcı ile birlikte ziyaret gerçekleştirdi.

Kuran Kursu hocalarımızın öncülüğü ve rehberliğinde Kur'an Atölyesi, Hadis Atölyesi, Siyer Atölyesi, Akıl-Zeka Oyunları vb. birbirinden farklı etkinliklerin gerçekleştirileceği "Yaz Okulu" eğitim faaliyetine başladı.

İl Müftüsü Hamza Bayram; "Geleceğimiz olan yavrularımız için birbirinden farklı eğitici etkinliklerin yer aldığı" Yaz Okulu" projemiz yaz boyunca Kuran Kursu Hocalarımızın önderliğinde İl Müftülüğü Sultan Alparslan Külliyemizde gerçekleştirilecek olup, projede emeği olan tüm hocalarımıza teşekkür ederim.'' dedi.

Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a...
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı