Kars’ta Müftü Bayram Hafızları Ziyaret Etti

Kars'ta Müftü Bayram Hafızları Ziyaret Etti

müftü bayram hafızları ziyaret etti

22 Mayıs 2024 - 16:55

Müftü Bayram Hafızları Ziyaret Etti

Kuran Kursu ziyaretleri kapsamında İl Müftüsü Hamza Bayram eşi Sibel Bayram hanımefendi ile beraber Kağızman Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Hacı Atalay Miyase Çelik Kız Kur’an Kursu’na ziyaret gerçekleştirdi.

İl Müftüsü Bayram'a Kağızman Müftüsü Abdülselam Çakmak'ta eşlik ederek Kuran kursunun genel durumu ve yürütülen eğitim hizmetleri ve faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

Müftü Bayram Genç Hafızlarla bir araya gelerek hafızlığın öneminden bahsederek; "Hafızlık, Allah'ın yeryüzünde bir insana verebileceği en büyük şereftir, hafızlık insanın aklını, kalbini, sadrını canlı bir mushafa dönüştürmesidir. Bu büyük şerefi taşıyabilmek için sadece ezberlemek yetmez aynı zamanda anlamak ve yaşamak'ta gerekiyor. Kuran'ı yaşadığımız zaman gerçek manada şerefi taşımış oluruz. Kuran' ezberleyeceğiz, güzel bir hafız olacağız ancak anlamak ve yaşamak şartlarını da yerine getireceğiz, Kuran'ın ahlakıyla ahlaklanacağız" dedi.

Müftü Bayram program sonunda genç hafızlara hediye takdiminde bulundu.

Şanlıurfa'da şanlıurfa’da Ilk Hac Kafilesi Yurda Döndü
Agri'da Müftülük Ile üniversite Arasında Iş Birliği Protokolü Imzalandı
Agri'da Müftülük Ile üniversite Arasında Iş Birliği Protokolü...