Kars’ta Müftülük Yaz Okulunda Aşure Etkinliği

Kars'ta Müftülük Yaz Okulunda Aşure Etkinliği

müftülük yaz okulunda aşure etkinliği

06 Ağustos 2024 - 16:55

Müftülük Yaz Okulunda Aşure Etkinliği

İl Müftülüğümüz koordinesinde Kur'an Kursu Öğreticelerinin rehberliğinde İl Müftülüğü Sultan Alparslan Külliyesi Ek Hizmet Binası Dersliklerinde 8-12 Yaş grubu çocuklarımız için başlatılan "Yaz Okulu" çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Muharrem ayının son günlerinde "Yemek Atölyesi" çalışması kapsamında Yaz Okuluna devam eden yarınlarımız olan çocuklarımız için Kuran Kursu öğreticilerinin rehberliğinde aşure pişirilerek dağıtımı gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Hamza Bayram; "Geleceğimiz olan yavrularımız için birbirinden farklı eğitici etkinliklerin yer aldığı "Yaz Okulu" projemiz yaz boyunca Kuran Kursu Hocalarımızın önderliğinde Sultan Alparslan Külliyesi İl Müftülüğü Ek Hizmet Binasında devam etmekte olup, projede emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ederim.'' dedi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası