Kars’ta şube Müdürü Altın’a Veda Programı

Kars'ta şube Müdürü Altın'a Veda Programı

şube müdürü altın'a veda programı

17 Ocak 2024 - 16:55

Şube Müdürü Altın'a Veda Programı

Kars İl Müftülüğü Şube Müdürü olarak yaklaşık dört yıldır çalışmakta iken Iğdır İl Müftülüğü Şube Müdürlüğüne naklen atanan Şube Müdürü  M. Mesut Altın’a çalışma arkadaşlarınca veda programı tertip edildi.

İl Müftülüğü personeli tarafından organize edilen programda Iğdır İl Müftülüğü Şube Müdürlüğüne atanan Şube Müdürü  M. Mesut Altın’a ‘‘ Hizmet Teşekkür Belgesi” takdim eden İl Müftüsü Hamza Bayram, “Güzide kurumumuza hizmet ederek yeni görev yerine atanan Şube Müdürümüze çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor; yeni görev yerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Ayrıca program sonunda çalışma arkadaşları adına Şube Müdürü İshak İşçi hediye takdiminde bulundu.

Şube Müdürü Altın ise yapılan bu programdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müftüsü Bayram’a ve tüm kurum personeline teşekkür etti.

Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ankara'da Altındağ Ilçe Müftüsü Abdülhalim Acar'a...
Zonguldak'ta Kur'an Kursunda Ilaçlama Yapıldı