Kastamonu’da Mehmet Feyzi Efendi Kur’an Kursu’nda Yaz Kur’an...

Kastamonu'da Mehmet Feyzi Efendi Kur'an Kursu'nda Yaz Kur'an Kursu Kapanış Programı Gerçekleştirildi

mehmet feyzi efendi kur'an kursu'nda yaz kur'an kursu kapanış programı gerçekleştirildi

16 Ağustos 2024 - 17:00

Mehmet Feyzi Efendi Kuran Kursu ve Mehmet Feyzi Efendi Camii yaz Kur’an kursu'nda düzenlenen Yaz Kur'an Kursu kapanış programı, öğrenci ve velilerin yoğun katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Programa katılan İl Müftüsü Bekir Derin, camilerimiz ve Kur'an kurslarımızın çocuklarla dolup taştığını ve bu sayede daha anlamlı hale geldiğini vurguladı.

İl Müftüsü Derin, konuşmasında yaz Kur'an kurslarının milletimizin geleceği için büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Bu kurslar, hepimizin hayatında önemli bir yere sahiptir. Burada öğrencilerimize sadece Kur'an-ı Kerim öğretilmedi; aynı zamanda Hz. Peygamber'in sünneti, itikadi ve ahlaki değerler, vatan, devlet ve insan sevgisi gibi hayatın birçok yönüne dair bilgiler verildi. Ayrıca çevre bilinci ve onları kuşatan tehlikelere karşı duyarlılık kazandırmaya çalıştık.Kısa bir zaman diliminde iyiliği birlikte inşa etmeye çalıştık," ifadelerini kullandı.

Programda İl Müftü Yardımcısı Nagihan Kocadağ'da hazır bulundu.

Program, öğrencilere başarı belgelerinin takdim edilmesi ve öğrencilerin hazırladıkları gösterilerle son buldu.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası