Kastamonu Dini İhtisas Merkezi Dini Ihtisas Merkezi Kastamonu Il...

Kastamonu Dini İhtisas Merkezi Dini Ihtisas Merkezi Kastamonu Il Müftülüğünün Programına Ev Sahipliği Yaptı.

dini ihtisas merkezi kastamonu il müftülüğünün programına ev sahipliği yaptı.

16 Mayıs 2024 - 00:41

Kastamonu il Müftülüğü'nün  organize ettiği ve Dini İhtisas Merkezimizin ev sahipliği yaptığı 2024 yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu ve Yaz Kur'an Kursları Tanıtım ve Teşvik Toplantısı münasebetiyle Kastamonu'da bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftüsü Arif Gökçe, beraberinde İl Müftüsü Bekir Derin ile birlikte Dini İhtisas Merkezi Müdürümüz Davut Küskü'yü makamında ziyaret etti ve Eğitim Görevlilerimiz ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. 
Vekaletle Kurban Organizasyonu ve Yaz Kur'an Kursları Tanıtım ve Teşvik Toplantısının ardından da İl Müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri ile tanışma ve istişare toplantısı gerçekleştirildi. Başkanlık Müftüsü Gökçe, toplantı ve görüşmelerin verimli geçtiğini belirterek Dini İhtisas Merkezimizde bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Müdür Küskü de ziyaretlerinden ve güzel temenni ve dualarından dolayı Başkanlık Müftüsü Arif Gökçe'ye teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da çorlu’da Anlamlı Kermes
Tekirdağ'da çorlu’da Anlamlı Kermes
Afyonkarahisar'da ıl Müftülüğümüzce Düzenlenen Ve Diyanet Işleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş'ın Teşrifleri Ile Gerçekleşecek Olan Hafızlık Icazet Merasimimize, Bütün Kur'an Sevdalılarını Bekliyoruz.
Afyonkarahisar'da ıl Müftülüğümüzce Düzenlenen Ve Diyanet...