Kastamonu Il Müftülüğü Ve Türkiye Diyanet Vakfı Kastamonu...

Kastamonu Il Müftülüğü Ve Türkiye Diyanet Vakfı Kastamonu şubesi Işbirliğiyle “hayır çarşısı" Kuruldu.

kastamonu il müftülüğü ve türkiye diyanet vakfı kastamonu şubesi işbirliğiyle “hayır çarşısı" kuruldu.

22 Kasım 2023 - 17:00

İl Müftülüğü Gençlik ve Aile Hizmetlerinde değerlendirilmek üzere kurulan hayır çarşısında TDV Kastamonu Şubesi Kadın Kolları tarafından organize edilerek hazırlanan yiyecekler ve çeşitli ürünler satışa sunuldu.

İl Müftüsü Bekir Derin, İl Müftü Yardımcıları Abdullah Köseoğlu ve Selim Demir hayır çarşısını ziyaret ettiler.

İl Müftüsü Derin hayır çarşısında gönüllü olarak görev alan gençlerimize, din görevlilerine ve vatandaşlarımıza hassasiyetlerinden ötürü teşekkür etti.

Hacı Nimet Darende Cami bahçesinde kurulan hayır çarşısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı