Kastamonu Il Müftülüğü Yaz Kur’an Kurslarında Eğitime Devam...

Kastamonu Il Müftülüğü Yaz Kur’an Kurslarında Eğitime Devam Ediyor.

kastamonu il müftülüğü yaz kur’an kurslarında eğitime devam ediyor.

05 Ağustos 2024 - 17:00

Okulların tatil edilmesinin ardından, Kastamonu İl Müftülüğü camilerde, Kur’an kurslarında ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün tahsis ettiği okullarda yaz Kur’an kurslarını sürdürüyor. Çocuklarımızın milli ve manevi değerlerle yetişmesinde büyük öneme sahip olan yaz Kur’an kurslarımız, birçok çocuğun hayata donanımlı bir şekilde atılmasına katkı sağlıyor.

Bu önemli eğitim sürecinde, çocuklarımızı kültürümüzle tanıştırmak ve eğlenceli bir şekilde öğrenmelerini sağlamak amacıyla "Nasreddin Hoca Gençlerle Buluşuyor" etkinliği düzenlendi. Kültürümüzde önemli bir yere sahip olan Nasreddin Hoca figürüyle çocuklarla çeşitli etkinlikler yapıldı. Oynanan yöresel oyunlarla çocuklar hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Kastamonu İl Müftülüğü olarak, en büyük emanetimiz olan çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası