Kayseri’de 38’inci Erva Spor Kulübü Açıldı

Kayseri’de 38’inci Erva Spor Kulübü Açıldı

kayseri’de 38’inci erva spor kulübü açıldı

16 Ağustos 2024 - 17:10

Kayseri Valiliği'nin ERVA Projesi kapsamında Kayseri Sanayi Odası tarafından Kocasinan İlçesi Yeşil Mahallede yaptırılan KAYSO ERVA Spor Kulübü düzenlenen törenle açıldı.

 

Açılışa Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Hakan Dedebağı, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Açılışta bir konuşma yapan Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, “ERVA’nın her açılış günü benim için bir bayram günü oluyor, o gün bambaşka bir heyecan oluyor. Çünkü ERVA Spor Okullarını başlattığımız andan itibaren bunu adeta bir şeref meselesi saydık, bir milli seferberlik gibi düşündük. Kayseri’nin hiçbir mahallesinde, hiçbir sokağında, hiçbir gencimizi sahipsiz bırakmayacağız. Onların eğitimleriyle nasıl uğraşıyorsak, onlara salonlar açacağız, spor imkanlarıyla uğraşacağız, onların yanında olacağız diye Kayserililere bir söz vermiştik. Çok şükür 38’inci ERVA’yı açıyoruz ve bu ERVA Spor Okulu’nun Kayseri’nin gururlarından birisi olan Sanayi Odası tarafından açılması da beni ayrıca gururlandırıyor. Kayseri Sanayi Odası Başkanına ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Protokol konuşmaları sonrası İl Müftüsü Akkuş tarafından dua yapılması ve protokol tarafından kurdele kesilmesi ile KAYSO ERVA Spor Kulübü açıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası