Kayseri’de Başkanlık Müftüsü Tahiroğlu’ndan Tdv’ye Kurban...

Kayseri'de Başkanlık Müftüsü Tahiroğlu’ndan Tdv’ye Kurban Bağışı

başkanlık müftüsü tahiroğlu’ndan tdv’ye kurban bağışı

08 Haziran 2024 - 17:10

Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı'na vererek kurban organizasyonuna destek oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan vekâletle kurban organizasyonuna destek olan Başkanlık Müftüsü Tahiroğlu, kurban vekâletini ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesine verdi.

2 kurban vekâletini TDV'ye veren Başkanlık Müftüsü Tahiroğlu, “Türkiye Diyanet Vakfı "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlattığı vekâletle kurban organizasyonuna vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile bağış yapabilirler. TDV, yıllardır kurban bağışlarını en güvenilir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktadır.” dedi.

Türkiye Diyanet Vakfı adına Başkanlık Müftüsü Tahiroğlu’nun kurban vekâletini kabul eden İl Müftü Vekili Çelik, Müftü Tahiroğlu’na teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü