Kayseri’de Beytülmakdis Ve Cihannüma Derneklerinden Il...

Kayseri'de Beytülmakdis Ve Cihannüma Derneklerinden Il Müftümüz Ayvaz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

21 Ekim 2024 - 17:10

Kayseri'de Yeni İl Müftüsü Ayvaz, Yerel STK Temsilcilerinden Ziyaret Aldı Kayseri'nin yeni İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, göreve başlamasının ardından ilk ziyaretlerini kabul etti.

Beytülmakdüs Derneği Başkanı Av. Fevzi Konaç ve Cihannüma Dernek Başkanı İzzet Serkuş, beraberlerindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İl Müftüsü Ayvaz'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileklerini ilettiler.

Ziyarette, İl Müftüsü Ayvaz, yerel STK'ların önemli bir misyon üstlendiğini ve özellikle toplumun dini ve manevi değerlerini yaşatma konusunda büyük katkı sağladığını vurguladı.

Ayvaz, "İl Müftülüğü olarak, toplumumuzun huzur ve refahı için çalışan tüm STK'larla iş birliği içerisinde olmayı önemsiyoruz. Bu ziyaretler de bu iş birliğinin bir göstergesidir.

" diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Beytülmakdüs Derneği Başkanı Konaç, İl Müftüsü Ayvaz'ın görevinde başarılı olmasını dileyerek, "Yeni görevinizde size her türlü desteği vermeye hazırız.

Kayseri'nin dini ve manevi değerlerinin yaşatılması için birlikte çalışmayı hedefliyoruz. " dedi. Cihannüma Dernek Başkanı Serkuş ise, "Kayseri'de dini ve sosyal faaliyetlerin daha da geliştirilmesi için İl Müftülüğü ile ortak projeler yürütmeyi arzuluyoruz.

" şeklinde konuştu. Ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve gelecekte yapılacak ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret, dostluk ve iş birliği ortamında sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da çorlu’da Anlamlı Kermes
Tekirdağ'da çorlu’da Anlamlı Kermes
Afyonkarahisar'da ıl Müftülüğümüzce Düzenlenen Ve Diyanet Işleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş'ın Teşrifleri Ile Gerçekleşecek Olan Hafızlık Icazet Merasimimize, Bütün Kur'an Sevdalılarını Bekliyoruz.
Afyonkarahisar'da ıl Müftülüğümüzce Düzenlenen Ve Diyanet...