Kayseri’de Hacılar’da Minikler Yıl Sonu Heyecanı Yaşadı

Kayseri'de Hacılar’da Minikler Yıl Sonu Heyecanı Yaşadı

hacılar’da minikler yıl sonu heyecanı yaşadı

13 Mayıs 2024 - 17:10

Kayseri Hacılar İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler için yıl sonu etkinliği düzenlendi.

 

Hacılar İlçe Müftülüğü Kutsiye Şaşoğlu 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu’nda dönem sonu coşkusu yaşandı. Yıl boyunca kurslarda eğitim gören minikler, yıl sonu etkinliğinde bir araya geldi.

 

Hacılar Belediyesi Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen program miniklerin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

 

Programda konuşan İl Müftü Vekili ve İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik, “Geleceğimizi imar edecek çocuklarımızın, maddi ve manevi bakımdan yetişmeleri için çaba sarf eden bütün Kur’an kursu öğreticilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Her zaman kurslarımıza destek veren Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’a teşekkür ediyorum. Ayrıca yine bu programın hazırlanmasında emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Daha sonra söz alan Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan da programın hazırlanmasında emeği geçen başta Hacılar ilçe Müftülüğü olmak üzere Şaşoğlu Kur’an kursu öğreticilerine ve öğrencilerine teşekkür etti.

 

Protokol konuşmaları sonrası Kutsiye Şaşoğlu Kur’an Kursu 4-6 yaş grubu minik öğrencileri, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı içerisinde öğrendikleri hünerlerini sergilediler. 

 

Programa İl Müftü Vekili Cabir Çelik, Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu, TDV Kayseri Şubesi Gönüllüleri, din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenciler ve aileleri katıldı. 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Tam Gün Yaz Kurslarımız Başladı.
Afyonkarahisar'da Tam Gün Yaz Kurslarımız Başladı.
Antalya Da Camiler çocuk Açtı.
Antalya Da Camiler çocuk Açtı.