Kayseri’de “hediyem Kitap Olsun” Kampanyası Kitapları...

Kayseri’de “hediyem Kitap Olsun” Kampanyası Kitapları Dağıtımı Devam Ediyor

kayseri’de “hediyem kitap olsun” kampanyası kitapları dağıtımı devam ediyor

16 Aralık 2022 - 17:10

Kayseri İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi’nce "Hediyem Kitap Olsun" kampanyası kapsamında temin edilen kitaplar öğrencilere ulaştırılmaya devam ediyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde "Hediyem Kitap Olsun" kampanyası başlatılmıştı.

Bu kapsamda Kayseri İl Müftülüğü ve TDV Kayseri Şubesi’nce açılan (Hayır Çarşısı) ve hayırseverlerin destekleriyle temin edilen kitaplar, öğrencilere ulaştırılmaya devam ediyor.

TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları tarafından 15 Aralık 2022 Perşembe günü Kayseri Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsü’nde bulunan Develi Dr. Sami Tutum Kütüphanesi’ne ve Develi Milli Birlik İlkokulu Kütüphanesi’ne gidilerek kütüphane raflarına kitaplar dizildi.

Kitap dağıtımı programlarında açıklamalarda bulunan Develi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lütfullah Cebeci, “Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi Kadın Kollarımıza bu ince ve nazik düşünceleri için çok teşekkür ediyoruz. Bu kampanya Hayır Çarşısı’ndan elde edilen gelirler ile ortaya çıkmıştır. Bu kampanyanın kitap ile sonuçlandırılması ise son derece önemli ve anlamlıdır. Bizim bütün kitaplarımız Kur’an-ı Kerim’i anlamaya yöneliktir. Kitap olmadan hayat olmaz. Burada iki türlü yardım yapılmış oluyor. Kitap yardımı hem maddi hem de manevi yardım türüne girer. Bu sebepten dolayı emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat ise, “Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği içerisinde Hediyem Kitap Olsun kampanyası çerçevesinde TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen Hayır Çarşısı’ndan elde edilen gelir ile Diyanet İşleri Başkanlığımızın yayınlarından oluşan bu kitapları Kayseri Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsü içerisindeki Dr. Sami Tutum Kütüphanesi’ne hediye ettik. Öğrencilerimiz ve ilmi araştırma yapanların istifade etmelerini temenni ediyoruz. Ardından ilkokul düzeyindeki kitaplarımızı da Milli Birlik İlköğretim Okulu’na hediye ettik. İnşallah geleceğimizi emanet edeceğimiz bu yavrularımızın milli ve manevi değerler ile yetişmesine katkı sağlamış olacağız. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.’’ dedi.

Milli Birlik İlköğretim Okulu Müdürü Bekir Gökteke de yaptığı açıklamada, “Okul kütüphanemize böylesi güzel kitapları getiren TDV Kayseri Şubesi Kadın Kollarına, Kayseri İl Müftülüğü ve Develi İlçe Müftülüğü’ne çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu kitaplarımızdan tüm öğrencilerimiz faydalanacaklardır. Geleceğimiz gençlerimizin ellerinde olacak. Onlara iyi bir gelecek bırakmak için elimizden geleni yapıyoruz. Böylesine güzel bir projeye imza atan ve emeği geçen herkese tekrar çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları tarafından "Hediyem Kitap Olsun" kampanyası kapsamında temin edilen kitaplar 14 ilçede bulunan 4-6 yaş Kur’an kursu, ilk, orta, lise ve üniversite kütüphanelerine dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Kitap dağıtımına; Kayseri Üniversitesi Develi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lütfullah Cebeci, İl Müftü Yardımcıları Yaşar Bolat, Dr. Dursun Sarı, İl Müftülüğü Başvaizi Dr. Cansever Dokuz, TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları Sorumlusu Semanur Arslan ve TDV Kayseri Şubesi Kadın Gönüllüleri katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası
Erzurum'da Kur’an Kursları Arası Kur’an-ı Kerim‘i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması
Erzurum'da Kur’an Kursları Arası Kur’an-ı Kerim‘i Yüzünden...