Kayseri’de Il Müftümüz Ayvaz Gençlerle Söyleşi Programına...

Kayseri'de Il Müftümüz Ayvaz Gençlerle Söyleşi Programına Katıldı

0

07 Ekim 2024 - 17:10

Kayseri İl Müftüsü Ayvaz, Gençlerle Peygamberimizin Şahsiyetini Anlattı Kayseri İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, Talas İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu bir söyleşi programına katıldı.

Talas İlçe Müftülüğü'nün gençlik çalışmalarına verdiği önem ve Mevlid-i Nebi kutlamalarına gençlerin aktif katılımını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik, gençlerin ilgiyle takip ettiği bir söyleşiye dönüştü.

Söyleşide İl Müftüsü Ayvaz, gençlere Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s. a. s. )'in hayatından çarpıcı örnekler vererek, onun şahsiyetinin nasıl oluştuğunu, ahlaki değerlere ne kadar önem verdiğini ve insanlığa nasıl ışık olduğunu anlattı.

Ayvaz, Peygamberimizin hayatının, günümüz gençleri için de önemli bir rehber olduğunu vurguladı. Gençlerin sorularına da yanıt veren İl Müftüsü Ayvaz, din ve hayatın bütünleşik bir şekilde ele alınması gerektiğini, gençlerin kendilerini manevi olarak geliştirmenin yollarını aramaları gerektiğini söyledi.

Etkinliğe katılan gençler, İl Müftüsü Ayvaz'ın söyleşisinden oldukça etkilendiklerini belirterek, Peygamberimizin hayatını daha yakından tanıma fırsatı bulduklarını ifade ettiler.

Talas İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinlik, gençlerin dini değerlere olan ilgi ve bilgilerini arttırmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sinop'ta şehirlerimizin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz
Sinop'ta şehirlerimizin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz
Trabzon'da Peygamber Efendimiz ve Şahsiyet İnşası Konferansı
Trabzon'da Peygamber Efendimiz ve Şahsiyet İnşası Konferansı