Kayseri’de Mobilyacılar Odası Erva Spor Okulu Açıldı

Kayseri'de Mobilyacılar Odası Erva Spor Okulu Açıldı

mobilyacılar odası erva spor okulu açıldı

04 Haziran 2024 - 17:10

Kayseri Valiliği'nin Erdemlerimizle Varız (ERVA) Projesi kapsamında Kayseri Mobilyacılar Odası tarafından yaptırılan Kayseri Mobilyacılar Odası ERVA Spor Okulu açıldı.

 

Düzenlenen açılış törenine, Kayseri Valisi Sayın Gökmen Çiçek, Vali Yardımcıları Ömer Tekeş, Adnan Tezcan, İl Müftü Vekili ve İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Mobilyacılar Odası Başkanı Ercan Sarıkaya, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Açılış töreninde konuşan Vali Sayın Çiçek, “Kayseri’de her mahalleye bir spor okulu açmaya devam ediyoruz. Bugün de Sancaktepe Mahallemizde Kayseri Mobilyacılar Odamız tarafından hazırlıkları tamamlanan Erdemlerimizle Varız Erva Spor Okullarımızın 33’üncüsünü açtık.
Gençlerimize sporla buluşturmaya ve geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye devam edeceğiz. Başta Mobilyacılar Odamıza olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Protokol konuşmaları sonrası İl Müftü Vekili Çelik tarafından dua yapılması ve protokol tarafından kurdele kesilmesi ile Mobilyacılar Odası ERVA Spor Kulübü açıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü