Kayseri’de Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

kayseri’de sabah namazı buluşmaları devam ediyor

03 Haziran 2024 - 17:09

Kayseri İl Müftülüğü tarafından her ayın ilk Pazar günü Hunat Camii’nde sabah namazı buluşması gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda 2 Haziran Pazar günü Hunat Camii’nde “Mazlumlara Dua Filistin’e Vefa “ temalı sabah namazı buluşması gerçekleştirildi. Sabah namazı öncesi, cami görevlilerinin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, ilahi ve kasidelerle devam etti.

Daha sonra sabah namazı eda edildi. Namaz sonrası İl Müftü Vekili ve İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik tarafından vaaz-u nasihatte bulunuldu.

Vaaz sonrası yapılan tesbihatin akabinde yine İl Müftü Vekili Çelik tarafından  İşgalci İsrail'in saldırıları sonucu Filistin'de hayatını kaybeden bütün şehitlerimiz ve Gazze halkı için dua yapıldı. Yapılan dua ile program sona erdi. Program sonrası cami çıkışında cemaate çorba ikramı yapıldı.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü