Kayseri’de Vali Sayın çiçek’ten şehit Ailelerine Ziyaret

Kayseri'de Vali Sayın çiçek’ten şehit Ailelerine Ziyaret

vali sayın çiçek’ten şehit ailelerine ziyaret

30 Mayıs 2024 - 17:10

Kayseri Valisi Sayın Gökmen Çiçek, İl Müftü Vekili Cabir Çelik, il ve ilçe protokolü ile birlikte Tomarza ilçe ziyaretleri esnasında 1995 yılında Hakkâri’de Şehit olan Jandarma Üsteğmen Efkan Cengiz ve 1992 yılında Mardin'de Şehit olan Jandarma Er Necati Kahraman'ın ailelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası İl Müftü Vekili Çelik tarafından Şehitlerimiz Jandarma Üsteğmen Efkan Cengiz ve Jandarma Er Necati Kahraman başta olmak üzere bütün şehitlerimiz için dua yapıldı.

Şehit ailelerini ziyaret eden Vali Sayın Çiçek, “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, aileleri, sevenleri ve milletimize baş sağlığı diliyorum.” dedi.

İlçe ziyaretleri kapsamında Tomarza ilçesini ziyaret eden Vali Sayın Çiçek, il ve ilçe protokolü Tarihi Tomarza Merkez Camii’ni de ziyaret etti. Tarihi caminin çevre düzenlemesi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü