Kayseri Il Müftüsü Yusuf Akkuş Personelle Vedalaştı

Kayseri Il Müftüsü Yusuf Akkuş Personelle Vedalaştı

kayseri il müftüsü yusuf akkuş personelle vedalaştı

23 Ağustos 2024 - 17:10

İnsan bir yolcudur! Çocukluktan gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa, ihtiyarlıktan kabre, kabirden haşre, haşirden ebediyet âlemine kadar yolculuğu devam eder.

10 Ağustos 2024 Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 32628 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Diyanet İşleri Başkanlığı’na Başkanlık Müftüsü olarak atandım. Dolayısıyla güzel Kayseri’mizdeki görevime veda etmek durumundayım. Kayseri’ye geleli 3 yıla yakın bir zaman oldu. 27 Aralık 2021 tarihinde başladığım görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum. Nöbeti başka bir kardeşimize devretmek ve tevdi edilen yeni görevime başlamak üzere Kayseri’den ayrılıyorum. Kayseri’ye ve Kayseri halkına sunduğumuz din hizmeti bizleri daima onurlandırmıştır.

Elhamdülillah, bu zaman zarfında birbirimizi kırmadan iyi bir ortamda kanuni olarak bize tevdi edilen işlerimizi yürütmeye çalıştık. Onun için aranızdan mutlu bir şekilde ayrılıyorum. Bu vesileyle Kayseri’de il müftüsü olarak göreve başladığımdan bu güne kadar her zaman vermiş olduğu yakın desteklerinden dolayı Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek başta olmak üzere, dini ve hayri hizmetlerimizde müftülüğümüze destek veren bütün belediye başkanlarımıza, kamu kurum ve kuruluşları ve yöneticilerine, TDV Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerine ve TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları Gönüllüsü Üyelerine, Kayserimizin hayırsever iş insanı, esnaf ve eşrafına, STK’lara, il müftü yardımcılarına, ilçe müftülerine, vaizlere, şube müdürlerine, şef ve diğer kademelerde çalışan tüm personele, din hizmeti sunan tüm din gönüllüsü kardeşlerime, hayırsever siz Kayseri halkına ayrı ayrı teşekkür ediyor, hakkım varsa helal ediyorum. Sizler de haklarınızı helal edin. Hepiniz Allah’a emanet olun.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası