Kirklareli’de Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle...

Kirklareli'de Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Emekli Din Görevlileri Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

08 Ekim 2024 - 17:30

Kırklareli'nde Emekli Din Görevlileri "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nda Bir Araya Geldi Kırklareli İl Müftülüğü, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle emekli din görevlilerini bir araya getiren bir kahvaltı programı düzenledi.

Sungurbey Camii Toplantı Salonunda gerçekleştirilen programa, İl Müftüsü Yusuf Eviş'in ev sahipliğinde, yıllarını din hizmetine adamış ve emekli olmalarına rağmen gönül elçiliğini sürdüren sayısız emekli din görevlisi katıldı.

Kahvaltı programında, Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş, emekli hocaları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Diyanet İşleri Başkanlığımız bünyesinde görevlerini tamamlayarak emekliye ayrılan, fakat halen din hizmetini gönülden sürdüren kıymetli hocalarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Davetimize icabet ederek bu güzel ortamı bizlerle paylaştıkları için hepsine teşekkür ediyorum" dedi. Programda, emekli din görevlileri ile güncel konular hakkında sohbet edildi, geçmişte yaşanan anılar paylaşıldı ve din hizmetinin önemi vurgulandı.

Emekli din görevlileri, kendilerini hatırlayıp programa davet eden İl Müftüsü Yusuf Eviş'e ve müftülük personeline teşekkür ederek, böyle bir organizasyonun düzenlenmesinden duydukları mutluluğu ifade ettiler.

Kahvaltı programı, samimi bir ortamda ve hoş sohbetler eşliğinde devam etti. Emekli din görevlilerinin bir araya gelmesi, hem geçmiş yılları anımsama fırsatı sundu hem de din hizmetinin önemini bir kez daha hatırlattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tokat'da Işgalin Yıl Dönümünde Filistin’e Destek Yürüyüşü Düzenlendi
Tokat'da Işgalin Yıl Dönümünde Filistin’e Destek Yürüyüşü...
Karabük Haber Merkezi Müftü Erhun'u Ziyaret Etti
Karabük Haber Merkezi Müftü Erhun'u Ziyaret Etti