Kırşehir’den Yarıyıl Tatili Umre Turu!

Kırşehir'den Yarıyıl Tatili Umre Turu!

03 Ekim 2024 - 17:40

Eğitim Camiaası İçin Unutulmaz Bir Umre Deneyimi: Yarıyıl Tatilinde Kutsal Topraklara Yolculuk! Eğitim hayatının yorucu temposundan kısa bir mola verip manevi bir yolculuğa çıkmak isteyen öğretmen, öğrenci ve veliler için harika bir fırsat! Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü, yarıyıl tatili döneminde özel olarak planlanmış bir Umre turu düzenliyor.

Bu özel tur, eğitim camiasının ihtiyaçlarına göre özenle hazırlanmış ve konforlu bir seyahat deneyimi sunuyor. Turlarımızda, Kutsal Topraklar'ın manevi atmosferini doyasıya yaşayabileceğiniz, ibadetlerinizi huzur içinde gerçekleştirebileceğiniz ve aynı zamanda kültürel keşifler yapabileceğiniz bir program sizi bekliyor.

**Tur programımızda:** * **Konforlu uçuşlar:** Konforlu uçaklar ile İstanbul'dan direkt olarak Mekke'ye ve Medine'ye seyahat edeceksiniz. * **Özenle seçilmiş konaklama:** Mekke ve Medine'de, ibadete yakın, konforlu ve hijyenik otellerde konaklama imkanı sunuluyor.

* **Profesyonel rehberlik:** Alanında uzman rehberlerimiz, Kutsal Topraklar'ın tarihi ve manevi önemini size aktarmak ve yolculuğunuzu unutulmaz kılmak için sizinle olacak.

* **Özel turlar:** Mekke ve Medine'nin tarihi ve kutsal mekanlarını ziyaret edeceğiniz özel turlar düzenlenecek. * **İbadet kolaylığı:** İbadetlerinizi kolaylıkla yerine getirebilmeniz için gerekli tüm imkanlar sağlanacak.

* **Unutulmaz bir deneyim:** Manevi bir yolculuğun yanı sıra, Kutsal Topraklar'ın kültürel zenginliğini de keşfedebileceğiniz bir deneyim sizi bekliyor.

**Yarıyıl tatili umre turuna katılmak için hemen harekete geçin!** Daha detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için lütfen **[TIKLAYINIZ]**.

Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!