Kocaeli’de Hac Kayıt Güncelleme 7 Ekim’de Yeniden Açılıyor

Kocaeli'de Hac Kayıt Güncelleme 7 Ekim'de Yeniden Açılıyor

07 Ekim 2024 - 17:50

Hac Kayıt Güncelleme İmkanı Yeniden Açılıyor! **Diyanet İşleri Başkanlığı, çeşitli mazeretler nedeniyle hac kayıt güncelleme işlemlerini tamamlayamayan vatandaşların yoğun talepleri üzerine, güncelleme işlemlerini yeniden açma kararı aldı.

** **7 - 11 Ekim 2024 tarihleri arasında e-Devlet platformu üzerinden gerçekleştirilecek olan güncelleme işlemlerinin tamamlanması için vatandaşların belirtilen tarihler içerisinde işlemlerini tamamlamaları önem arz ediyor.

** Diyanet İşleri Başkanlığı, vatandaşlara güncelleme işlemlerini zamanında tamamlayabilmeleri için gerekli kolaylıkları sağlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda, hac kayıt güncelleme işlemleriyle ilgili detaylı bilgi edinmek isteyen vatandaşlar, İl ve İlçe Müftülüklerine veya Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 0850 260 13 13 numaralı çağrı merkezine ulaşabilirler.

**Hac kayıt güncelleme işlemi, e-Devlet portalı [@ekapi] üzerinden gerçekleştirilebilecektir. ** **Hac ve Umre ile ilgili duyurular için resmi sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın:** * **Twitter:** https://x.

com/hacveumredib/status/1842597186409746476?t=U-4M0YzTiSPf6F8IXmN_Gw&s=19 * **Instagram:** https://www. instagram. com/p/DAv535UCn8s/?igsh=emZkY2UzYjlpdzE3 * **Facebook:** https://www.

facebook. com/share/p/S2KRNq2VJVonVgom/ Diyanet İşleri Başkanlığı, tüm vatandaşların hac ibadetini en iyi şekilde yerine getirebilmeleri için gerekli her türlü desteği sağlamaya devam edecektir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sinop'ta şehirlerimizin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz
Sinop'ta şehirlerimizin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz
Trabzon'da Peygamber Efendimiz ve Şahsiyet İnşası Konferansı
Trabzon'da Peygamber Efendimiz ve Şahsiyet İnşası Konferansı