Kocaeli’de Il Müftümüz Sönmezoğlu’ Ndan Rektör Cantürk’e...

Kocaeli'de Il Müftümüz Sönmezoğlu' Ndan Rektör Cantürk'e Iade- I Ziyaret

il müftümüz sönmezoğlu' ndan rektör cantürk'e iade- i ziyaret

27 Ağustos 2024 - 17:50

Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu'ndan Rektör Cantürk'e İade-i Ziyaret Bilindiği gibi yakın zamanda Kocaeli Müftülüğü görevine atanan Mehmet Sönmezoğlu, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'ü makamında ziyaret etti. Söz konusu görüşmede, Müftülük ve Üniversitemiz arasında yapılacak iş birliği faaliyetlerinin önemine vurgu yapıldı. Müftü Sönmezoğlu, Üniversitemizin akademik tecrübelerinden faydalanmak istediklerini ifade ederek Rektör Cantürk'e misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti. Kendisine yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Cantürk ise, İl Müftüsü Sönmezoğlu'na yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret, iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası