Kocaeli Ilçe Müftüleri Toplantısı Kandıra’ Da Yapıldı

Kocaeli Ilçe Müftüleri Toplantısı Kandıra' Da Yapıldı

kocaeli ilçe müftüleri toplantısı kandıra' da yapıldı

13 Ağustos 2024 - 17:50

Kocaeli İlçe Müftüleri Toplantısı Kandıra'da Yapıldı Kocaeli Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu Başkanlığında Kandıra İlçe Müftülüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, il müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri katıldı. İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu'nun başkanlığında gerçekleşen toplantı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İl Müftüsü Sönmezoğlu, aylık toplantılara ve hizmetlerdeki birlik beraberliğe önem verdiklerini ifade ederek katılımlarından dolayı ilçe müftülerine teşekkür etti. Toplantıda Başkanlığımızdan gelen talimatlar görüşülerek 2025 yılı Hac ön kayıt işlemleri, 2024-2025 yılı umre organizasyonu ile din hizmetleri, Cami hizmetleri,Kur’an kursu ve eğitim hizmetleri, insan kaynakları ve vakıf hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Toplantı talep,teklifler, değerlendirme ve istişarelerin ardından sona erdi.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası