Kocaeli Müftüsü, Başiskele Din Görevlileri İle Bir Araya Geldi

Kocaeli Müftüsü, Başiskele Din Görevlileri İle Bir Araya Geldi

Kocaeli Müftüsü, Başiskele Din Görevlileri İle Bir Araya Geldi

04 Ekim 2024 - 17:50

Kocaeli Müftüsü Sönmezoğlu, Başiskele Din Görevlileriyle Bir Araya Geldi: "Hayatımızın Her Safhasında Rabbimize Karşı Sorumluyuz" Kocaeli Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Başiskele'de görev yapan din görevlileri ile bir araya geldi.

Başiskele Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen programda, Başiskele Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve Başiskele İlçe Müftüsü Dr. Aşur Akyol da hazır bulundu.

Başiskele Din Görevlileri Dernek Başkanı ve Barbaros Camii İmam Hatibi Hafız Kadir Çelikiz'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen program, Başiskele Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen bir yemekle başladı.

Yemek sonrasında Müftü Sönmezoğlu, bir konuşma yaparak programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Müftü Sönmezoğlu konuşmasında, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle bir aradayız.

Bizler din eğitimi vermekle görevlendirilen Diyanet İşleri Başkanlığının taşradaki temsilcileriyiz. Hayatımızın her safhasında Rabbimize karşı sorumlu olduğumuz gibi, bu kutsi görevimizin bize yüklediği bazı yükümlülüklerimiz var.

Yani cemaatimize, öğrencilerimize, halkımıza karşı sorumluluklar hissediyoruz" dedi. "Diyanet İşleri Başkanlığının teşkilatı bizler, hem dünyamız hem ahiretimiz için faaliyet gösteriyoruz" diyen Müftü Sönmezoğlu, "Ben din hizmeti sunan tüm din görevlilerimize teşekkür ediyorum.

Ebediyete irtihal etmiş personellerimize Allah'tan rahmet, emekli olan personellerimize hayırlı ve bereketli ömürler diliyorum. Bizlerin bir arada bulunmasına vesile olduğu için Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese tekrardan teşekkür ediyorum" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Program, çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Başiskele'de görev yapan din görevlileri, programda bir araya gelerek dayanışma ve birliktelik ruhu içerisinde bir hafta sonu geçirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Zonguldak'ta şehitlerimiz Ve Mazlumlar Için Duadayız
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!
Uşak'ta Hafız Öğrenciler İçin Özel Proje!