Komşu İl Müftülerinden Hakkari’ye Ziyaret

Komşu İl Müftülerinden Hakkari'ye Ziyaret

Komşu İl Müftülerinden Hakkari'ye Ziyaret

23 Ekim 2024 - 14:20

Kardeşlik ve Dayanışma Ruhu Hakkari'de Buluştu: Bitlis ve Van İl Müftülerinden Okuş'a Ziyaret Hakkari İl Müftülüğü'ne atanan Hüseyin Okuş, göreve başlamasının ardından dost ve meslektaşlarından ziyaretler almaya devam ediyor.

Bu kapsamda Bitlis İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani, Van İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık ve Edremit İlçe Müftüsü Mahmut Durmuş, Okuş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bitlis İl Müftüsü Geylani ve Van İl Müftüsü Şık, Okuş'a yeni görevinde başarılar dileyerek, Yüce Allah'tan ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam alemi için hayırlı hizmetlerle dolu bir dönem geçirmesini temenni ettiler.

Kardeşlik ve dayanışmanın önemini vurgulayan müftüler, Okuş'un tecrübesi ve bilgisinin Hakkari'ye hayırlı olacağına inandıklarını ifade ettiler.

İl Müftüsü Okuş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Memurluk ve memuriyet sonrası hayatınızın sağlık, mutluluk ve başarılı hizmetlerle dolu geçmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" şeklinde duygularını dile getirdi.

Ziyarette, müftüler arasında sıcak ve samimi bir sohbet havası hakim oldu. Kardeşlik bağlarının güçlendiği ve yeni dönemde iş birliğinin öneminin vurgulandığı ziyaret, misafirperverlik ve dostluk duygularıyla sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kırşehir'de Yaşlılara Vefa Zamanı
Kırşehir'de Yaşlılara Vefa Zamanı
Gümüşhane'de 50 Kişiye İş Fırsatı!
Gümüşhane'de 50 Kişiye İş Fırsatı!