Konya’da Beyşehir Ilçe Müftülüğü Tarafından 2024 Yılı Yaz...

Konya'da Beyşehir Ilçe Müftülüğü Tarafından 2024 Yılı Yaz Kur’an Kursu Kapanış Programı Düzenlendi

beyşehir ilçe müftülüğü tarafından 2024 yılı yaz kur’an kursu kapanış programı düzenlendi

14 Ağustos 2024 - 17:55

Beyşehir İlçe Müftülüğünce 01 Temmuz -16 Ağustos tarihleri arasında Cami ve Kur'an Kurslarında açılan Yaz Kur'an Kursları, Beyşehir Vuslat Parkı’nda gerçekleştirilen "Kapanış Programı" ile sona erdi.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an Kursu öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim tilaveti ve sinevizyon gösterileri ile başlayan programda açılış konuşmasını Beyşehir İlçe Müftüsü Gökhan Becerikli yaptı. Ardından Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge ve Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi protokol konuşmalarını yaptı. İl Müftüsü Öge, Yaz Kur’an Kurslarında eğitim alan öğrencileri tebrik ederek kapanış programının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, katılımcılara Diyanet İşleri Başkanımızın selamlarını ileterek Din hizmetlerinin öneminden bahsetti. Kondi, “Diyanet İşleri Başkanlığı olarak toplumun her kademesindeki insana biz sevgiyi, merhameti ve kardeşliği ulaştırmaya çalışıyoruz.

Diyanet İşleri Başkanlığı olarak amacımız vatanına, milletine, dinine, devletine, insanlığa faydalı bireyler yetiştirmektir. Çünkü İslam Dini kardeşliği, sevmeyi, affetmeyi ve bağışlanmayı emrediyor. Konya’mız bizim için ülkemiz için çok kıymetli bir şehir. Tarih boyunca iyinin, güzelin, kardeşliğin ve sevginin şehri oldu. Bu aziz milletimize manevi değerlerimizi ulaştırma gayretlerinde bulundukları için başta İl Müftümüz Prof. Dr. Ali Öge olmak üzere ilçe müftülerimize, Kur’an kursu öğreticilerimize, imam-hatiplerimize, bu hizmetlerde emeği geçen yerel yöneticilerimize, bizlere güvenerek çocuklarını emanet eden velilerimize, hayır sahiplerine teşekkür ediyorum" dedi.

Yaz Kur’an Kursu öğrenci etkinlikleriyle devam eden program, ödül töreni, hediye çekilişi ve sürpriz ödüllerle sona erdi.
 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası