Konya’da Erkek Kur’an Kursu öğrencileri Arası Kur’an-ı...

Konya'da Erkek Kur’an Kursu öğrencileri Arası Kur'an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Il Finali Yapıldı

erkek kur’an kursu öğrencileri arası kur'an-ı kerim’i yüzünden güzel okuma yarışması il finali yapıldı

03 Eylül 2024 - 17:55

Diyanet İşleri Başkanlığınca, Kur’an kurslarına katılımı artırmak ve Kur’an-ı Kerim’i güzel okumayı teşvik etmek amacıyla hafızlık eğitimi verilen Kur’an kurslarında okuyan erkek öğrenciler arasında “Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması” Hacıveyiszade Camii’nde yapıldı.

İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’nin komisyon başkanlığında gerçekleşen yarışmada Selçuklu İlçe Müftülüğü’ne bağlı İkra’r Hafızlık Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Hüseyin Efe Ergüven il birincisi oldu.

Çorum’da gerçekleştirilecek olan bölge finalinde Konya’yı temsil edecek olan Hüseyin Efe Ergüven’e başarılar dileriz.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası