Konya’da Ilçe Müftüleri Toplantısı Kadınhanı’da Yapıldı

Konya'da Ilçe Müftüleri Toplantısı Kadınhanı’da Yapıldı

ilçe müftüleri toplantısı kadınhanı’da yapıldı

09 Ağustos 2024 - 17:55

Kadınhanı İlçe Müftülüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, il müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri katıldı.

İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’nin başkanlığında gerçekleşen toplantı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İl Müftüsü Öge, aylık toplantılara önem verdiklerini ifade ederek katılımlarından dolayı ilçe müftülerine teşekkür etti.

Toplantıda Başkanlığımızdan gelen talimatlar görüşülerek 2025 yılı Hac ön kayıt işlemleri, 2024-2025 yılı umre organizasyonu ile din hizmetleri, Kur’an kursu eğitim hizmetleri, insan kaynakları ve vakıf hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

Toplantı talep, değerlendirme ve istişarelerin ardından sona erdi.

Müftülerimiz Cuma namazında Kadınhanı İlçemizin değişik camilerinde vaaz ve irşad hizmeti yapacaklar.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası