Konya’da Kulu’da Il Müftüsü Prof. Dr. Ali öge’nin...

Konya'da Kulu’da Il Müftüsü Prof. Dr. Ali öge’nin Konuşmacı Olarak Katıldığı "peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası" Konulu Konferans Düzenlendi

kulu’da il müftüsü prof. dr. ali öge’nin konuşmacı olarak katıldığı "peygamberimiz ve şahsiyet inşası" konulu konferans düzenlendi

18 Eylül 2024 - 17:55

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa, Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, Kulu Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, İlçe Müftüsü Muhsin Yıldız, kurum amirleri, din görevlileri ve vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kulu İlçe Müftülüğü’nce, Kulu Belediyesi Kültür Merkezi’nde organize edilen programda "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu konferans verdi.

İl Müftüsü Öge konuşmasında, Peygamber Efendimizin hayatındaki merhamet, sabır ve fedakarlık gibi değerlerin, günümüzde de bireylerin karakter inşasında temel taşlar olduğunu ifade etti. Gençlerin bu değerleri benimsemelerinin önemine de dikkat çeken Öge, toplumsal barış ve huzurun sağlanmasında ahlaki erdemlerin nasıl bir etken olduğunu anlattı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Kırklareli’de Ilk Defa Hafızlık Icazet Merasimi Yapıldı.
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı
Tunceli'de Hac Başvuru Süreleri Uzatıldı