Konya’da Manevi Danışmanlar Haziran Ayı Seminer Toplantısı...

Konya'da Manevi Danışmanlar Haziran Ayı Seminer Toplantısı Gerçekleştirildi

manevi danışmanlar haziran ayı seminer toplantısı gerçekleştirildi

06 Haziran 2024 - 17:55

Konya İl Merkezi ve ilçelerde görev yapan Gençlik Koordinatörleri, Din Hizmetleri Uzmanları, Manevi Danışmanlar ile Hastane Destek ve Rehberlik Görevlilerine yönelik aylık "Manevi Danışmanlar Seminer Toplantısı" yapıldı.

Konya İl Müftülüğü Konferans Salonunda yapılan program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İl Müftü Vekili Kuddusi Uysal'ın konuşmalarından sonra program konuğu NEÜ Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Dadan “Hz. Peygamber ve Gençler” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Programın ikinci oturumunda ise İl Gençlik Koordinatörleri, Manevi Danışmanlar ile hastanelerde görevli Manevi Destek ve Rehberlik Görevlisi hocalarımız kürsüye gelerek tecrübe paylaşımında bulundular.

Trabzon'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı
Tokat’tan Kutsal Topraklara Giden Hacılarımız Tokat’a Döndü