Konya’da Tüyap Fuarında Diyanet Işleri Başkanlığı, Türkiye...

Konya'da Tüyap Fuarında Diyanet Işleri Başkanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı Ve Diyanet Gençlik çalışmalarının Tanıtımı Yapıldı

tüyap fuarında diyanet işleri başkanlığı, türkiye diyanet vakfı ve diyanet gençlik çalışmalarının tanıtımı yapıldı

28 Mart 2022 - 17:55

Konya TÜYAP Fuarında Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet Gençlik çalışmalarının tanıtımı yapıldı.

Kurum ve kuruluşların farklı, özgün ve özellikle gençlere yönelik tarzda pek çok proje ve ürününün tanıtıldığı TÜYAP "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" fuarı Konya’da düzenlendi.

26-27 Mart 2022 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı himayesinde TÜYAP “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” fuarına Konya İl Müftülüğü, TDV Konya Şubesi ve Konya Diyanet Gençlik görevlileri de katılarak Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet Gençlik çalışmalarının tanıtımını yapmak amacıyla stant açtı.

Katılımcılardan yoğun ilgi gören stantı iki günde yaklaşık 3500 kişi ziyaret etti. Stantta Diyanet İşleri Başkanlığı, Konya İl Müftülüğü basılı yayınları, Kur'an-ı Kerim, İlmihal, Siyer, gençlik kitapları, DİB dergileri, değerler eğitimi kitapçıkları, cami ve gençlik broşürleri ile Ramazan imsakiyeleri ziyaretçilere hediye edildi.

Fuara Diyanet İşleri Başkanlığı temsilcisi olarak katılan Mustafa Sadıkoğlu, Konya İl Müftü Yardımcısı Ahmet Demirel, İl Gençlik Koordinatörleri, öğrenci yurtlarında görev alan Manevi Danışmanlar ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x