Konya’da Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı Düzenlendi

Konya'da Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı Düzenlendi

yaz kur’an kursları kapanış programı düzenlendi

16 Ağustos 2024 - 17:55

01 Temmuz - 16 Ağustos tarihleri arasında Cami ve Kur'an kurslarında açılan Yaz Kur'an kursları, Mevlana Meydanı’nda gerçekleştirilen "Kapanış Programı" ile sona erdi.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı, Kur’an kursu öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim tilaveti ve sinevizyon gösterisiyle başlayan programda açılış konuşmasını Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu yaptı.

Ardından Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge protokol konuşmalarını yaptı.

İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Yaz Kur’an Kurslarında gerçekleşen eğitim ve öğretim faaliyetlerine deyinerek eğitim alan öğrencileri ve ailelerini tebrik etti. Konya genelinde 110.000 öğrencinin Yaz Kur’an kurslarına devam ettiğini belirten Öge, kapanış programının hazırlanmasında emeği geçen Belediyelere, Kur’an kursu öğreticilerine, imam-hatiplere, daire personeline, öğrenci ve ailelerine teşekkür etti.

Mehteran gösterisi, öğrencilerin seslendirdiği ilahi dinletileri, hadis sunumu, hediye çekilişi, şiirlerler ve hediye takdimiyle devam eden program minik öğrencilerin yapmış olduğu duayla sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası