Konya Dini İhtisas Merkezi Dini Ihtisas Merkezi Müdürümüz Salih...

Konya Dini İhtisas Merkezi Dini Ihtisas Merkezi Müdürümüz Salih Doğan, Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı'na Katıldı.

dini ihtisas merkezi müdürümüz salih doğan, yaz kur'an kursları kapanış programı'na katıldı.

16 Ağustos 2024 - 00:50

Dini İhtisas Merkezi Müdürümüz Salih DOĞAN, Konya İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı'na katıldı.

Mevlana Meydanında gerçekleştirilen programda Dini İhtisas Merkezi Müdürümüz Salih DOĞAN, "Bugün burada, Kur’an’ın nuruyla aydınlanan yavrularımızın, Yaz Kur’an Kursları’nı başarıyla tamamlamalarının mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu programın düzenlenmesinde emeği geçen başta İl Müftümüz olmak üzere İlçe Müftülerimize ve Hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerinde bulundu.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası