Konya Il Müftülüğü Ve Karatay Ilçe Müftülüğü’nün...

Konya Il Müftülüğü Ve Karatay Ilçe Müftülüğü’nün Işbirliğiyle Araplar Dörtyol 4-6 Yaş Kur’an Kursu'nun Hazırladığı “kudüs Ve Filistin” Konulu Program Düzenlendi

konya il müftülüğü ve karatay ilçe müftülüğü’nün işbirliğiyle araplar dörtyol 4-6 yaş kur’an kursu'nun hazırladığı “kudüs ve filistin” konulu program düzenlendi

05 Ağustos 2024 - 17:55

Zindankale Süleyman Şah Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen program, İstiklal Marşı ve miniklerin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’nun yaptığı açılış konuşmasının akabinde katılımcılara hitap eden İl Müftü Yardımcısı Kuddusi Uysal, "miniklerin gösterilerinin ve sunumlarının, gelecekte bu bilincin devamlılığını sağlayacak önemli bir adım olduğunu" ifade ederek programın hazırlanmasında ve yavrularımızın yetişmesinde emeği olan Kur'an kursu öğreticilerini teşekkür etti.

Yoğun katılımın olduğu programda çocukların hazırlamış olduğu mini gösteriler, şiirler ve eğitim dönemi boyunca öğrendikleri dini bilgileri içeren sunumların yanında, özellikle “Filistin ve Kudüs” temalı gösteriler büyük ilgi gördü.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası