Kütahya’da Ingiliz Vatandaşı Darren John Hobson  müslüman...

Kütahya'da Ingiliz Vatandaşı Darren John Hobson  müslüman Oldu

ingiliz vatandaşı darren john hobson  müslüman oldu

13 Ağustos 2024 - 18:00

İngiliz uyruklu Darren John HOBSON, İl Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.
İslam dinini araştırdığını ve Müslüman olmaya karar verdiğini belirterek Kütahya Müftülüğüne başvuran İngiliz vatandaşı Darren John HOBSON için Müftülükte "İhtida Merasimi" düzenlendi.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan merasimde İl Müftü Yardımcısı Bahtiyar KARGIOĞLU tarafından İslam dininin temel esasları hakkında Darren John HOBSON’a özlü bilgiler verildi.
İl Müftü Yardımcısı KARGIOĞLU’nun konuşmasının ardından Darren John HOBSON Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.
Kargıoğlu, İslamiyet’i seçen Hobson’ı tebrik ederek İhtida Belgesi ile Kur'an-ı Kerim ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çıkan çeşitli kitaplar hediye etti.

Bilecik'de Bilecik’te Mevlit Kandili Coşkusu
Zonguldak'ta Peygamberimiz Ve şahsiyet Inşası